Šošovica

CHARAKTERISTIKA:

Šošovica je jednou z najvýživnejších strukovín. Vďaka vysokému obsahu bielkovín, vlákniny, vitamínov a minerálov je ideálna pre zdravú a vyváženú stravu. Je ideálna pre vegetariánov a vegánov. Zlepšuje trávenie, podporuje činnosť čriev. Vďaka nízkemu glykemickému indexu je vhodná pre diabetikov.

ZLOŽENIE:

šošovica

NÁVOD NA PRÍPRAVU:

Prebranú a prepláchnutú šošovicu varte do mäkka. Osoľte podľa vlastnej chuti pred úplným zmäknutím. Je skvelá ako príloha k jedlám, do šalátov, pomazánok, polievok a výborne chutí v kombinácii s obilninami a zeleninou.

NUTRIČNÉ ÚDAJE:

Energia 1348 kJ/319 kcal, Tuky 1,5 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 45 g, – z toho cukry 2,8 g, Vláknina 15 g, Bielkoviny 24 g, Soľ 0,01 g.

BALENIA

250 kg
250 kg
1 kg
1 kg
5 kg
5 kg
manya-sosovica-500g-v2

BALENIA

250 kg
250 kg
1 kg
1 kg
5 kg
5 kg