Strúhanka
CHARAKTERISTIKA:
Strúhanka je potravinársky výrobok vzniknutý zomletím vysušeného pečiva, najčastejšie bieleho chleba alebo rožkov. Má jemnú, sypkú konzistenciu a svetlú farbu. Používa sa najmä na obaľovanie mäsa a zeleniny, na zahusťovanie jedál (napr. fašírok) alebo posypanie koláčov.
ZLOŽENIE:
Pšeničná múka, pitná voda, droždie, jedlá soľ.
NÁVOD NA POUŽITIE:
Používa sa najmä na obaľovanie mäsa a zeleniny, na zahusťovanie jedál (napr. fašírok) alebo posypanie koláčov.
NUTRIČNÉ HODNOTY:
Energia 1347 kJ/318 kcal, Tuky 1,3 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 65 g, – z toho cukry 1,8 g, Vláknina 3,0 g, Bielkoviny 10 g, Soľ 0,8 g.
BALENIA


BALENIA
