Kypriaci prášok

CHARAKTERISTIKA:

Kypriaci prášok do pečiva je zmes látok, ktorá pri pečení uvoľňuje oxid uhličitý, čím kyprí a nadľahčuje cesto. Používa sa najmä pri príprave koláčov, muffinov a iného sladkého pečiva. Výsledkom je nadýchaná a mäkká štruktúra cesta.

ZLOŽENIE:

Kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), pšeničná múka.

NÁVOD NA POUŽITIE:

Kypriaci prášok rozmiešame v múke a pridáme do cesta. Kypriaci prášok používame k príprave treného, krehkého, piškótového cesta, perníkov a pod.

NUTRIČNÉ HODNOTY:

Energia 758 kJ/178 kcal, Tuky 0,3 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 43,7 g, – z toho cukry <0,5 g, Bielkoviny 0,2 g, Soľ 30,1 g.

BALENIA

200 G
200 G
MANYA-KypriaciPrasok-12g

BALENIA

200 G
200 G