Zlaté pokušenie
CHARAKTERISTIKA:
Krémový prášok s vanilkovou príchuťou na prípravu krémov a plniek je suchá zmes určená na rýchlu prípravu cukrárskych krémov. Obsahuje zložky, ktoré po zmiešaní s vodou alebo mliekom vytvoria hladký, krémový základ do zákuskov, tort a dezertov. Je jednoduchý na použitie a zabezpečuje stabilnú konzistenciu plniek.
ZLOŽENIE:
kukuričný škrob, vanilková aróma, farbivá (karotény, riboflavíny)
NÁVOD NA PRÍPRAVU:
Hustý krém: 40 g prášku + 500 ml mlieka. Veľmi hustý krém: 40 g prášku + 400 ml mlieka.
- Obsah vrecka dobre rozmiešame s 2 – 3 polievkovými lyžicami cukru v 100 ml studeného mlieka.
- Zvyšné mlieko dáme variť, necháme zovrieť a do vriaceho mlieka vlejeme rozmiešanú zmes.
- Za stáleho miešania varíme 1-2 minúty.
NUTRIČNÉ HODNOTY:
Energia 1522 kJ/358 kcal, Tuky <0,5 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 88 g, – z toho cukry 0 g, Bielkoviny <0,5 g, Soľ 0,02 g.
BALENIA


BALENIA
