Cícer

CHARAKTERISTIKA:

Cícer  je výživná strukovina s jemne orieškovou chuťou. Je bohatý na bielkoviny, vlákninu, železo, horčík a vitamíny skupiny B. Podporuje trávenie a stabilizuje hladinu cukru v krvi. Používa sa v polievkach, šalátoch, kari alebo na prípravu hummusu a falafelu.

ZLOŽENIE:

Cícer

NÁVOD NA PRÍPRAVU:

Prebraný a prepláchnutý cícer namočte na 10 hodín do vody, následne varte do mäkka. Osoľte podľa vlastnej chuti pred úplným zmäknutím. Je vhodný na prípravu omáčok, polievok, šalátov a hummusu.

NUTRIĆNÉ HODNOTY:

Energia 1446 kJ/343 kcal, Tuky 4,8 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g, Sacharidy 49 g, – z toho cukry 2,3 g, Vláknina 11 g, Bielkoviny 20 g, Soľ <0,01 g.

BALENIA

5 kg
5 kg
Manya-Cicer-500g-v3

BALENIA

5 kg
5 kg