Fazuľa farebná
CHARAKTERISTIKA:
Fazuľa farebná je nutrične bohatá strukovina. Využíva sa do polievok, šalátov a prívarkov. Je zdrojom bielkovín, vlákniny, vitamínov a minerálnych látok, pričom má nízky obsah tuku. Používa sa v tradičnej kuchyni na prípravu polievok, šalátov a prívarkov.
ZLOŽENIE:
Fazuľa farebná
NÁVOD NA POUŽITIE:
Fazuľu pred prípravou preberte. Namočte ju na noc do vlažnej vody a po opláchnutí ju varte do mäkka. Osoľte pred úplným zmäknutím.
NUTRIČNÉ ÚDAJE:
Energia 1308 kJ/311 kcal, Tuky 1,4 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 43 g, – z toho cukry 2,8 g, Vláknina 21 g, Bielkoviny 22 g, Soľ < 0,01 g.



BALENIA



BALENIA

