Strúhanka

CHARAKTERISTIKA:

Strúhanka je potravinársky výrobok vzniknutý zomletím vysušeného pečiva, najčastejšie bieleho chleba alebo rožkov. Má jemnú, sypkú konzistenciu a svetlú farbu. Používa sa najmä na obaľovanie mäsa a zeleniny, na zahusťovanie jedál (napr. fašírok) alebo posypanie koláčov.

ZLOŽENIE:

Pšeničná múka, pitná voda, droždie, jedlá soľ.

NÁVOD NA POUŽITIE:

Používa sa najmä na obaľovanie mäsa a zeleniny, na zahusťovanie jedál (napr. fašírok) alebo posypanie koláčov.

NUTRIČNÉ HODNOTY:

Energia 1347 kJ/318 kcal, Tuky 1,3 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g, Sacharidy 65 g, – z toho cukry 1,8 g, Vláknina 3,0 g, Bielkoviny 10 g, Soľ 0,8 g.

BALENIA

5 kg
5 kg

BALENIA

5 kg
5 kg