Škoricový cukor
CHARAKTERISTIKA:
Škoricový cukor je zmes kryštálového cukru a mletej škorice. Má sladkú chuť a výraznú škoricovú vôňu. Používa sa na dochucovanie koláčov, ovocných jedál, kaší, palaciniek či pečeného ovocia. Je obľúbený pre svoju výraznú arómu a jednoduché použitie.
ZLOŽENIE:
Cukor biely, škorica mletá 11%.
NÁVOD NA POUŽITIE:
Používa sa ako prísada na pečenie a dochutenie jablkových múčnikov, kompótov a vareného vína. Výborný na posypanie koláčov, lievancov a krupicovej kaše.
NUTRIČNÉ HODNOTY:
Energia 1590 kJ/374 kcal, Tuky 0,3 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 92,5 g, – z toho cukry 89,8 g, Bielkoviny 0,4 g, Soľ 0 g.
BALENIA


BALENIA
