Trstinový práškový cukor
CHARAKTERISTIKA:
Trstinový práškový cukor je jemne mletý prírodný trstinový cukor s jemnou textúrou a svetlohnedou farbou. Má typickú, mierne karamelovú chuť a používa sa najmä na pečenie, prípravu krémov, polevy a na dekoráciu dezertov. Je prirodzenou alternatívou klasického bieleho práškového cukru.
ZLOŽENIE:
Trstinový práškový cukor s prísadami. Zloženie: Trstinový práškový cukor (97%), kukuričný škrob (3%)
NÁVOD NA POUŽITIE:
Používa sa na pečenie, prípravu krémov, polevy a na dekoráciu dezertov.
NUTRIČNÉ HODNOTY:
Energia 1700 kJ/400 kcal, Tuky 0 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 100 g, – z toho cukry 97 g, – z toho škroby 3 g, Bielkoviny 0 g, Soľ 0 g.
