Trstinový škoricový cukor
CHARAKTERISTIKA:
Trstinový škoricový cukor je zmes prírodného trstinového cukru a mletej škorice. Má jemne karamelovú chuť, hnedastú farbu a výraznú škoricovú arómu. Používa sa na dochucovanie sladkých jedál, kaší, koláčov, palaciniek či pečeného ovocia.
ZLOŽENIE:
Trstinový cukor, škorica mletá 11%
NÁVOD NA POUŽITIE:
Používa sa ako prísada na pečenie a dochutenie jablkových koláčov, kompótov a vareného vína. Výborný na posypanie koláčov, lievancov a krupicovej kaše.
NUTRIČNÉ HODNOTY:
Energia 1590 kJ/374 kcal, Tuky 0,3 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 92,5 g, – z toho cukry 89,8 g, Bielkoviny 0,4 g, Soľ 0 g.
