Kakao

CHARAKTERISTIKA:

Kakao so zníženým množstvom tuku. Alkalizované. Obsah kakaového masla 10 – 12%.

Kakaový prášok je jemný hnedý prášok získaný z pražených a odtučnených kakaových bôbov. Má výraznú chuť a používa sa na prípravu nápojov, dezertov, cesta a krémov. Je bohaté na antioxidanty a prírodné stimulanty, ako je teobromín.

ZLOŽENIE:

Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, regulátory kyslosti (uhličitany sodné, uhličitany draselné).

NÁVOD NA POUŽITIE:

Kakaový prášok je vhodný na pečenie, prípravu nápojov, náplní a krémov.

NUTRIČNÉ HODNOTY:

Energia 1378 kJ/331 kcal, Tuky 11 g, – z toho nasýtené mastné kyseliny 6,6 g, Sacharidy 18 g, – z toho cukry 0,9 g, Vláknina 29 g, Bielkoviny 26 g, Soľ 0 g.

manya-kakao-1200px